Valtec Vtp.717 Клапан радіаторний поліпропіленовий прямий

VTp.717.0.02004
Написати відгук
22952 Грн.
27003 Грн. -15%
Торгова маркаValtec Розмір20-1/2" ПідключенняБічне підключення Вид підключенняПрямий ВиробникІталія Тип клапанаРучний клапан
Кран кульовий поліпропіленовий прямого типу від ТМ Valteс призначений для миттєвого блокування водного потоку в радіаторних опалювальних системах. Більше того, клапан поліпропіленовий можна купити для грубого регулювання кількості, що надходить від теплоносія в опалювальний прилад. Підключення кульового поліпропіленового крана VTp.717 до приладу опалення проводиться за допомогою нікельованого латунного полусгона, який закріплюється на заставному елементі накидною гайкою. З'єднувальний процес крана з трубопроводом з поліпропіленових труб відбувається методом розтрубної зварки.
Клапан радіаторний поліпропіленовий, ціна якого досить демократична, крім радіаторних опалювальних систем широко використовується в системах госппризначення, побутової водоподачі, а також в промислових трубопроводах, з рідинами з нейтральним складом, і температурою не більше 90 ° С.
Торгова марка
Valtec
Розмір
20-1/2"
Підключення
Бічне підключення
Вид підключення
Прямий
Матеріал
Поліпропілен
Виробник
Італія
Тип клапана
Ручний клапан
Знайти схожі

Технічний паспорт (VTp.717-718.pdf, 465 Kb) [Завантажити]

5 з 5
Відгуки: 1
5 зірка
100%
4 зірки
0%
3 зірки
0%
2 зірки
0%
1 зірка
0%
Максим
Коментар
Обв'язали 5 радіаторів опалення з боковим підключенням. Все відмінно. На відміну від латунних кульових кранів, легко крутяться без зусиль, розраховані на наші умови, температуру середовища і тиск, доступна ціна.
Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Недавно просмотренные