Schlosser 600800055 Комплект радіаторний з термоголовкою Mini

600800055
3,28533 Грн.
Білий
Торгова маркаSchlosser ПідключенняНижнє підключення Вид підключенняПрямий РізьбаM30x1.5 КолірБілий ВиробникПольща

Комплект радіаторний з термоголовкою Schlosser

Комплект радіаторний з термоголовкою Schlosser (Прямий, Білий) - дозволяє знизити витрати на теплоносій, забезпечити необхідну температуру в приміщенні або перекрити воду при необхідності демонтажу батареї.

Складається з терморегулятора, термостатического і запірного клапана. Виріб виготовлено з якісного матеріалу, має хорошу зносостійкість і тривалий термін служби.

призначення комплекту

Комплект має нижнє підключення, яке застосовується для сталевих і дизайнерських батарей. Виріб призначений для підключення прямого типу опалення, коли труби виходять з підлоги. Використовується в будинках з централізованим і автономним опаленням, дозволяє заощадити 25% тепла.

Комплект радіаторного терморегулятора складається з вузла нижнього підключення, термостатичною головки і 2 ніпелів GZ3 \ 4 x GZ1 \ 2. Терморегулятор реагує на температуру і впливає на термостатичний клапан. Пристрій дозволить вам встановити температурний режим в приміщенні з точністю до 0,5-1 ° С.

На нашому сайті ви можете купити всю необхідну комплектацію до опалювальної системи і зробити її ефективною та економною. У нас вигідні ціни, часто проводяться акції і пропонуються знижки. Якщо у вас є питання по нашій продукції, зателефонуйте нашому менеджеру на сайті.

 

 

 

Торгова марка
Schlosser
Підключення
Нижнє підключення
Вид підключення
Прямий
Різьба
M30x1.5
Колір
Білий
Виробник
Польща
Знайти схожі

Відгуків не знайдено

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Недавно просмотренные