Oventrop UNI SH Білий

Написати відгук
1,00045 Грн.
1,11161 Грн. -10%
Білий
Торгова маркаOventrop РізьбаM30x1.5 КолірБілий ВиробникНімеччина

Німецька компанія Oventrop спеціалізується на виробництві сантехнічної арматури. Для цього бренду характерно висока якість і досить високий ціновий сегмент. Під оригінальним термостатом Oventrop Uni SH в Білому кольорі мається на увазі ефективний прилад, за допомогою якого виконується настройка температури в приміщенні.

Цей пристрій це пропорційний регулятор, для функціонування якого не потрібна додаткова енергія. Працює за принципом коригування температури, змінюючи витрату теплоносія.

Oventrop UNI SH має відповідністю стандарту EN 215. В процесі використання виконується розпорядження енергозбереження (EnEV) і присутня можливість застосування термостатичних вентилів, що володіють пропорційним відхиленням (1,2). Є самостійною дійовою обладнанням, яке розумно регулює температуру в приміщенні.

Термостат володіє наступними технічними характеристиками:

  • температурні показники 7-28 градусів;
  • показники довжини 80мм;
  • показники ширини 38.3 мм;
  • наявність стійкості 0- 50 градусів.

У комплектацію термоголовки Oventrop UNI білого кольору SH входить кутовий адаптер. Установка проводиться з лівого або правого боку від опалювального обладнання.

Торгова марка
Oventrop
Різьба
M30x1.5
Колір
Білий
Виробник
Німеччина
Знайти схожі
5 з 5
Відгуки: 1
5 зірка
100%
4 зірки
0%
3 зірки
0%
2 зірки
0%
1 зірка
0%
Павел
Коментар
Компактный красивый регулятор. Качественный товар - Германия. Плавный ход регулировки. Оптимально подходит под белые батареи. Легко устанавливается. Заменил все термоголовки на эти, пока никаких проблем нет.
Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Недавно просмотренные