V721CB Carlo Poletti Вузол нижнього підключення радіатора (кутовий, білий)

2,06571 Грн.
2,43024 Грн. -15%
Білий
Торгова маркаCarlo Poletti Розмір3/4 ПідключенняНижнє підключення Вид підключенняКутовий КолірБілий ВиробникІталія Тип клапанаЗапорний клапан

Вузол нижнього підключення кутовий, білий Carlo Poletti V721CB – використовується для під’єднання радіаторів та рушникосушок до системи водопостачання та до опалювальної мережі. Вони стикуються з трубами, які йдуть знизу, та бувають кількох модифікацій. В нас можна купити вузли нижнього підключення всіх типів.

У нашому інтернет-магазині ви знайдете функціональну та зручну арматуру для забезпечення сприятливої ​​атмосфери у будинку. Насамперед, треба звертати увагу на конструкцію:

  • кутовий вузол використовується для підведення бічних труб, що йдуть зі стіни;
  • прямий вузол служить для приєднання вертикальних труб, виведених з підлоги.

За допомогою вузлів нижнього підключення ви можете суттєво заощадити, самостійно регулюючи вхідний та зворотний потоки (вручну або автоматично). Невеликі малопомітні пристрої також дозволяють швидко відключати опалювальні прилади при аварійних ситуаціях та легко від’єднувати їх для зливу, демонтажу, ремонту або гарантійного обслуговування систем.

Щоб вибрати та купити вузол нижнього підключення за вигідною ціною, зателефонуйте нам. У нашому магазині представлені фітинги найкращих світових брендів, тому для уточнення деталей зв’яжіться з менеджером. Приємних покупок!

Торгова марка
Carlo Poletti
Розмір
3/4
Підключення
Нижнє підключення
Вид підключення
Кутовий
Колір
Білий
Виробник
Італія
Тип клапана
Запорний клапан
Знайти схожі

Відгуків не знайдено

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Недавно просмотренные