Heat Base Duo-Plex кутовий комплект для підключення радіатора, Колір: Чорний

HB02KLP-R90051
4,67327 Грн.
Чорний
Торгова маркаSchlosser ПідключенняНижнє підключення Вид підключенняКутовий КолірЧорний ВиробникПольща ВластивістьЗ Терморегулятором

Heat Base Duo-Plex кутовий комплект для підключення радіатора, Колір: Чорний (HB02KLP-R90051) - використовується для підключення радіаторів з нижнім підключенням, коли немає в радіаторі вбудованого термовентиля, а керувати радіатором треба. Модифікаційні елементи комплекту представлені мультиблоком та термоголовкою.

Цей прилад виконує регулювальну опцію, а також функцію замикання потоку теплоносіїв у радіаторі. Завдяки цьому користувач може особисто керувати температурним режимом в кімнаті в режимі автомат (це забезпечує наявність термоголовки). При аварійних ситуаціях такий товар допоможе здійснити обслуговування або знімання радіатора, при цьому немає жодної потреби у відключенні опалювальної системи.

Комплектація термостатичного Duo-Plex складається з:

  • вузла підключення Duo-Plex,
  • головки термостатичної серії Brillant SH,
  • перехідників (адаптерів) для трубок 15 мм.

Радіаторний комплект Schlosser виготовлений з латуні марки MS58. Комплект радіаторний Heat Base Duo-Plex підключається до радіатора зовнішнього різьблення G3/4, або з ніпелем 1/2×3/4 для підключення батареї, - з внутрішнім різьбленням G1/2. Бінокль з'єднується з трубами PEX та Cu за допомогою компресійних фітингів.

Торгова марка
Schlosser
Підключення
Нижнє підключення
Вид підключення
Кутовий
Колір
Чорний
Виробник
Польща
Властивість
З Терморегулятором
Знайти схожі

Відгуків не знайдено

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Недавно просмотренные