Вузол нижнього підключення радіатора (кутовий, білий) Schlosser

601000001
2,83123 Грн.
Білий
Торгова маркаSchlosser ПідключенняНижнє підключення Вид підключенняКутовий КолірБілий ВиробникПольща Тип клапанаЗапорний клапан

Вузол підключення Schlosser 601000001 кутовий в білому кольорі - застосовується для підключення радіаторів опалення з нижнім підведенням . Завдяки цій деталі стає можливим повне перекриття надходження теплоносія в опалювальний пристрій, що дозволяє від'єднати радіатор для технічного обслуговування або заміни, не перешкоджаючи роботі всієї мережі. Елегантний білий колір відмінно буде поєднуватися з ексклюзивними обігрівальними приладами цієї торгової марки в різних інтер'єрах, особливо в стилі мінімалізму. Вироби не виконують функцію регулювання потоку рідини.

Для виготовлення вузлів використовують високоякісну латунь, яка гарантує міцність і тривалий термін експлуатації. Вироби випускаються на сучасному обладнанні за новітніми технологіями, сертифіковані, відповідають європейським стандартам якості. До переваг деталей також відносяться легкість монтажу, гарний дизайн, прийнятна ціна, стійкість до корозії, перепадів тиску і температурних показників. Приєднувальна різьба - 3/4 "х М22х1,5. Гайки« євроконусом »для під'єднання до різних трубах можна придбати окремо. Максимальний робочий тиск - 10 бар, температура - 120 ° С.

Торгова марка
Schlosser
Підключення
Нижнє підключення
Вид підключення
Кутовий
Колір
Білий
Виробник
Польща
Тип клапана
Запорний клапан
Знайти схожі

Відгуків не знайдено

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Недавно просмотренные