Вузол нижнього підключення з термоголовкою Schlosser DUO-PLEX (Сталь, Прямий)

602100037
14,22142 Грн.
Сталь
Торгова маркаSchlosser ПідключенняНижнє підключення Вид підключенняПрямий КолірСталь ВиробникПольща ВластивістьЗ Терморегулятором

Вузол нижнього підключення з термоголовкою Schlosser DUO - PLEX (Сталь, Прямий, 602100037) - необхідний для підключення радіатора з наявністю нижнього підключення. Він виконує кілька функцій, серед яких регулювальна функція і функція замикання. Остання необхідна, щоб «замикати» потік теплоносія в радіаторах. Такі маніпуляції допомагають користувачам змінювати температурний режим в приміщеннях. Використовується для підключення радіаторів з нижнім підключенням, коли немає в радіаторі вбудованого термовентілем, а управляти радіатором треба.

Причому це відбувається в умовах автоматичного режиму (завдяки наявності термоголовки). Однак перед цим слід витратити час на попередню установку термостатичного елемента. В основі вузлів підключення лежить високоякісний матеріал, завдяки чому, така продукція буде служити протягом довгого часу. Товар виготовлявся в Польщі, і проходив спеціальні перевірки, які підтвердили його високі показники зносостійкості.

Торгова марка
Schlosser
Підключення
Нижнє підключення
Вид підключення
Прямий
Колір
Сталь
Виробник
Польща
Властивість
З Терморегулятором
Знайти схожі

Відгуків не знайдено

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Недавно просмотренные