Батареї опалення: чорні та сірі як тренд року

Грудень 22, 2022
Батареї опалення: чорні та сірі як тренд року

Незважаючи на те, що чорний колір відноситься до темної палітри, він має ряд вигідних якостей, і немаркість - одна з них. Однак не слід забувати: це ще й колір високого авторитету, класики, влади, стабільності. Він увібрав у себе весь спектр фарб, віддаючи замість оточення інтелігентність, силу і шляхетність.

У нашому магазині можна зустріти чорні батареї опалення пофарбовані спочатку на заводі, а саме: 

Трубчастий чорний радіатор опаленняБіметалевий чорний радіатор опаленняТрубчаста батарея опалення в чорному кольорі

Сірий колір відрізняється різноманіттям і, як зазначають психологи, не має нічого спільного з нудьгою. Навпаки, він уособлює спокій, умиротворення, стабільність. Сірий колір є нейтральним і підходить практично у будь-який стиль інтер'єру. Вважається, що така палітра допомагає впорядкувати думки, надає заспокійливий вплив. Його нейтральність дуже вигідна: сірі радіатори опалення можна комбінувати з будь-якою кольоровою гамою .

У нашому магазині можна зустріти сірі радіатори опалення пофарбовані на заводі. Це італійські біметалічні радіатори торгової марки Royal Thermo: Piano Forte Tower Silver SatinBiliner Silver Satin і Piano Forte Silver Satin.

Біметалевий сірий радіатор опаленняВертикальний сірий радіаторБіметалева батарея в сірому кольорі

Спосіб застосування темних батарей опалення

  1. Існує негласне правило: щоб радіатори опалення добре вписалися в інтер'єр, вони повинні бути одного кольору зі стіною, на якій розташовані. Причому не обов'язково фарбувати всю кімнату – достатньо сегменту, де знаходиться батарея. Виграти її можна по-різному.
  1. І сірий, і чорний відмінно підходять для контрастного поєднання. Тому такі радіатори можна розмістити на будь-якому яскравому фоні. Це додасть простору родзинки та оптимізму. Красива сучасна батарея буде стильним акцентом інтер'єру.
  2. Є ще один класичной спосіб – встановлення екрана. Тому чорні та сірі батареї опалення при необхідності можна на якийсь час сховати за панеллю іншого кольору, щоб не псувати дизайн. Подібним прийомом користуються ті, хто не хоче перефарбовувати опалювальний прилад.

Переваги чорних і сірих радіаторів опалення

До їх переваг належать:

  • практичність (за ними простіше доглядати);
  • тепломісткість (притягують тепло);
  • універсальність (підходять для будь-якого стилю);
  • немаркість (на них менше видно забруднення);
  • широкий вибір (виробляються багато типів).

Також, ми пропонуємо професійне порошкове фарбування. батарей опалення та комплектуючих до них. Вибрати колір можна зі стандартної палітри RAL. Термін виконання замовлення 3-5 робочих днів.

Палітра RAL

Просимо Вас звернути вашу увагу, що представлена на сайті палітра RAL, представлена тільки для ознайомлення, оскільки кольоропередача на моніторах Ваших пристроїв може відрізнятися від стандартного каталогу.